نوشته شده توسط : حسن محمد زاده



:: بازدید از این مطلب : 808
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

یه سفر خوب و یه تور پاتایا خوب بستگی به این داره که چطوری سفر کنید از نظر من اگر بار اولی هست که به پاتایا سفر میکنید بهترین راه اینه که از تور پاتایا استفاده کنید و یه هتل خوب رزرو کرده باشید که بتونید راحت از سفرتون نهایت استفاده و لذت رو ببرید پاتایا یکی از شهر های تایلند هستش که اتفاقا جاذبه های گردشگری خوبی هم داره مث تفریحگاه های شبانه و جزیره های زیبای مرجان و غیره که هر ساله تعداد زیادی رو به خودش جذب میکنه قیمت تور پاتایا در آژانس های مسافرتی با رقم های متفاوتی به مسافران ارائه میشه پس بهترین کار اینه که از یک سایت مورد اطمینان با قیمت مناسب تور پاتایا خودتون رو تهیه کنید من چند وقت پیش از سایت http://www.lastsecond.ir/tours/تور_تایلند/تور_پاتایا/ تور پاتایا خودم رو تهیه کردم ولی راستش رو بخواید از خدماتش زیاد رازی نبودم همین امر باعث شد که برای سفر بعدی دنبال یه سایت تور پاتایا بهتر بگردم چون من زیاد به پاتایا سفر میکنم این دفعه از سایت تور پاتایا https://www.findatour.co/fa/international-tour/thailand/pattaya فاینداتور استفاده کردم و واقعا هم از خدمات و تورش رازی بودم و به شما هم توصیه میکنم که اگر خواستید از تور های داخلی و خارجی استفاده کنید از سایت فاینداتور استفاده نمایید.



:: برچسب‌ها: چطور میتونیم یه سفر خوب به پاتایا داشته باشیم ,
:: بازدید از این مطلب : 649
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

کیت تشخیص حساسیت سیستم ایمنی بدن

0

 

 

برای تشخیص مشکلات خونی نوعی کیت توسط دانشمندان ایرانی ساخته شده که می تواند انواع بیماری ها مهلک وسرطان های کشنده را تشخیص دهد استفاده از این کیت برای زنان باردار و کودکان بسیار حیاتی و مهم است میزان مقاومت سیستم ایمنی بدن توسط این کیت شناسایی می شود.

رئیس آزمایشگاه ایمنوهماتولوژی سازمان انتقال خون با اعلام این خبر گفت: تولید این کیت در میان کشورهای آسیایی تنها در ژاپن صورت می گیرد و کیتی که با خون افراد بومی منطقه ای تولید شده باشد و وارداتی نباشد تاکنون در هیچ یک از کشورهای منطقه ساخته نشده است.
مصطفی مقدم ادامه داد: این کیت پیش از این به شکل غیر مستمر از آلمان و سوییس وارد ایران می شد و پس از تحریم، ورود آن قطع شد.
وی اعلام کرد: این محصول در فازهای یک ساله و پنج ساله قابل افزایش تولید است و در زمان حاضر قادریم ماهانه 160 کیت و تا پایان سال بیش از یکهزار کیت تولید کنیم.
مقدم، شمار زایمان های کشور را یک و نیم میلیون مورد در سال اعلام کرد و افزود: از آنجایی که این کیت برای خانم های باردار و نوزاد بسیار حیاتی است و اولویت استفاده از این کیت تشخیصی در موارد بارداری است برای کل جمعیت یادشده یک هزار و 300 تا یک هزار و 500 کیت در ماه مورد نیاز است.
رئیس آزمایشگاه ایمنوهماتولوژی سازمان انتقال خون، خاطر نشان کرد: برای بانوان باردار باید در اولین ویزیت بین 12 تا 24 هفتگی چه برای گروه خونی مثبت چه منفی از این کیت تشخیصی استفاده شود.
مقدم گفت: اگر استفاده از این تست یا آزمایش توسط معاونت بهداشت و خانواده وزارت بهداشت برای تمام بارداری ها ضروری شود، ما آمادگی تولید کیت های مورد نیاز را داریم که از نمونه وارداتی بسیار به صرفه تر است.
وی تصریح کرد: عملکرداین تست ها به این صورت است که حساسیت سیستم ایمنی بیماران با سابقه تزریق خون و بارداری و یا بیماران سرطانی را شناسایی می کند تا به موقع از درمان مورد نیاز خود بهره مند شوند.
رئیس آزمایشگاه ایمنوهماتولوژی سازمان انتقال خون افزود: در دسترس بودن محصول ایرانی در شرایطی که به دلیل تاریخ انقضای کوتاه این محصول که ظرف 28 روز بلا استفاده می شود و شرایط حمل و نقل، نگهداری، ترخیص و طول کشیدن فرایند حمل و نقل تا ترخیص، بهره برداری از محصول خارجی را بسیار سخت می کند، مزیت دیگر استفاده از محصول تولید وطن است.
مقدم اعلام کرد:این محصول با نشان بایوویستا تولید و توزیع می شودوعلاقه مندان برای کسب اطلاعات ببشتر می توانند به وبسایت Biovista.ir مراجعه کنند.



:: برچسب‌ها: کیت تشخیص حساسیت سیستم ایمنی بدن ,
:: بازدید از این مطلب : 638
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

حقوق پرستاری کم است/ پرستاران بازنشسته مجبور به کار مجدد هستند

0

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نظام پرستاری، ثریا نادری گفت: پرستاری طبق قانون کار وزارت کار جزو مشاغل سخت محسوب می شود اما کمتر پرستاری از این شرایط می تواند استفاده کند .

وی افزود: برخی همکاران من با ۲۰ سال سابقه کار و ۳۰ روز حقوق بازنشسته شده اند و از قانون سختی مشاغل استفاده کردند، اما با حقوق یک میلیون تومانی ناگزیرند دوباره در جای دیگر مشغول به کار شوند، حالا سئوال من از مسئولان وزارت بهداشت این است که این قانون چه فایده ای برای ما دارد.

نادری با بیان اینکه پرستار بازنشسته باید رفاه  کامل معیشتی داشته باشد چون بعد از ۲۰ سال واقعا توان کار ندارد ادامه داد: این شرایط ربطی به بیمارستان دولتی و خصوصی ندارد و همه پرستاران همین مشکلات را دارند.

وی گفت: طبق ماده ۱۴ آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان بار قانون تأمین اجتماعی، کارفرما مکلف است پس از احراز شرایط بازنشستگی بیمه شده شاغل ، معادل چهار درصد میزان مستمری برقراری بیمه شده نسبت به سنوات اشتغال او در مشاغل سخت و زیان‌آور را که توسط صندوق تأمین اجتماعی محاسبه و مطالبه می‌شود به طور یکجا به سازمان پرداخت کند اما در بیمارستان های دانشگاه آزاد پرداخت نشده است.

مترون بیمارستان بوعلی گفت: چون دانشگاه آزاد زیر نظر وزارت کار نیست و کارکنان پرستاری ، اداری محسوب می شوند نه درمانی.

وی با بیان اینکه بیمارستان ها به شدت با کمبود نیروی پرستاری مواجه هستند، گفت: برای حل مشکل قانون بهروه وری را  برای شیفت شب گذاشتند که کاهش ساعت کاری مد نظر بود اما نتوانشتند اجرا کنند چون نیرو کم است و تنها با نیروی موجود شیفت شب را یک و نیم برابر محسوب می کنند.   

نادری افزود: البته به نسبت دو سال قبل هر شیفت دو تا سه نفر نیرو اضافه شد اما باز هم کمبود نیرو داریم و باید فکر جدی در این باره کرد چون وزارت بهداشت مشکلات پرستاران را می داند .

 

 



:: برچسب‌ها: حقوق پرستاری کم است/ پرستاران بازنشسته مجبور به کار مجدد هستند ,
:: بازدید از این مطلب : 619
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

پرده برداری از جدیدترین ربات شرکت سونی

0

 

 

به تازگی نماینده شرکت سونی خبر از تولید نوعی ربات داده است که می تواند احساسات و هیجانات انسان ها را درک کند و رابطه احساسی با انسان ها برقرار کند این ربات دارای هوش مصنوعی جالب و پیشرفته ای است.

 

این شرکت در طول کنفرانس IFA 2016 گفت که مشغول ساخت یک ربات با هوش مصنوعی‌ای است که می‌تواند با انسان‌ها، ارتباط احساسی برقرار کند.

سونی اطلاعات و جزییات بیشتری از این ربات ارایه نداده است.
در کنفرانس سونی در نمایشگاه IFA 2016، «کاز هیرایی» شخصا آمد و گفت که ربات جدیدشان، می‌تواند با انسان‌ها به خوبی رابطه برقرار کند و به آن‌ها به صورت احساسی وابسته شود؛ طوری که فقط هم قرار نیست کارهای روزانه افراد را برای‌شان انجام دهد.

سونی اطلاعات و جزییات بیشتری از این ربات ارایه نداده است، اما هیرایی گفت که مطمئن باشید که می‌خواهید از این ربات بیشتر بدانید و منتظر شنیدن اطلاعات بیشتر از آن باشید. خیلی از افراد ممکن است از اینکه یک ربات با هوش مصنوعی در خانه‌شان زندگی می‌کند، هراس داشته باشند و تصور کنند روزی این ربات بخواهد آن‌ها را بکشد. هیرایی می‌گوید که مشتریان‌شان نباید نگران چنین موضوعی باشند، چون اینکه در نهایت یک هوش مصنوعی بخواهد خطرناک باشد یا نه، به خود فردی که آن را کنترل می‌کند برمی‌گردد.

تا انتشار اطلاعات بیشتر از این ربات صبر می‌کنیم.



:: برچسب‌ها: پرده برداری از جدیدترین ربات شرکت سونی ,
:: بازدید از این مطلب : 560
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

تصویری از رابطه پزشکان‌ با مهرجویی

0

 

سلامت نیوز:در حاشیه شکایت برخی از پزشکان از داریوش مهرجویی بابت اظهاراتش در مراسم گرامیداشت زنده یاد عباس کیارستمی.



:: برچسب‌ها: تصویری از رابطه پزشکان‌ با مهرجویی ,
:: بازدید از این مطلب : 613
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

مرگبارترین‌حادثه تاریخ‌حج با ۷۴۰۰شهید

0

 

سلامت نیوز:10 ذی‌الحجه (۲مهرماه ۹۴) همزمان با عید قربان در مراسم رمی جمرات در «خیابان ۲۰۴» منطقه منا فاجعه‌ای رخ داد که از آن با عنوان مرگبارترین و غمبارترین حادثه تاریخ حج یاد می‌کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، بر اساس آمار، سالانه نزدیک به ۲میلیون نفر برای مناسک حج تمتع، راهی بیت‌الله ‌الحرام می‌شوند که اگر جمعیت یک میلیونی حجاج عربستان را هم به آن اضافه کنیم، این عدد به حدود سه میلیون نفر می‌رسد.

قطعا حضور ۳میلیونی حاجیان در مکه و مدینه و به جا آوردن اعمال ۱۳گانه حج تمتع، زیرساخت‌هایی نیاز دارد تا این اعمال، بدون کوچکترین حادثه‌ای برای زائران میلیونی خانه خدا برگزار شود؛ از تامین مسائل بهداشتی و ایجاد درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها گرفته تا مدیریت بحران، تامین امنیت و برنامه‌ریزی دقیق برای به جا آوردن اعمال و… .

اما مروری بر برگزاری حج تمتع در دوره‌های مختلف نشان از فراهم نبودن امکاناتی دارد که متاسفانه همین موضوع در طول سال‌ها باعث بروز فاجعه‌های مختلف شده است و مشخص نیست تا چه زمانی قرار است مسلمانان جهان شاهد بروز چنین اتفاقاتی باشند.

۱۰هزار کشته بر اثر ازدحام و ضعف مدیریت در ۲۵سال

آمارها حرف می‌زنند و به روشنی ضعف مدیریت متولیان حج را آشکار می‌کنند. با مروری بر ۲۵حج اخیر، باید گفت تقریبا هر سه سال شاهد یک فاجعه در هنگام مناسک حج بودیم که نتیجه آن فوت ۹هزار و ۸۶۰نفر از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۵ بوده است.

۱۹۹۰؛ ازدحام مردم در یک تونل در مکه و عدم مدیریت مناسب، منجر به مرگ ۱۴۲۶ زائر شد.
۱۹۹۴؛ ازدحام مردم در نزدیکی پل جمرات در منا، منجر به کشته شدن ۲۷۰ نفر شد.
۱۹۹۸؛ ازدحام جمعیت در نزدیکی پل جمرات موجب مرگ ۱۱۹ نفر شد.
۲۰۰۱؛ ازدحام جمعیت در نزدیکی پل جمرات مرگ ۳۵زائر خانه خدا را رقم زد.
۲۰۰۳؛ ازدحام در نزدیکی پل جمرات موجب مرگ ۱۴ نفر شد.
۲۰۰۴؛ ازدحام در نزدیکی پل جمرات در طول مراسم سنگ زدن به شیطان باعث مرگ ۲۵۱ نفر شد.
۲۰۰۶؛ ازدحام زائران زمینه مرگ ۳۴۵ زائر شد و ۶۰۰نفر زخمی شدند.
۲۰۱۵؛ ازدحام زائران خانه خدا و بی‌برنامگی متولیان حج، تلخ‌ترین حادثه را رقم زد و ۷۴۰۰نفر جان باختند.

البته باید به این تعداد، کشته شدگان حاصل از آتش سوزی‌ها، انفجار بمب، سقوط جرثقیل و البته حادثه تلخ جمعه خونین۶۶ را هم اضافه کرد.

کشتار در ماه حرام/ روزی که به اسلام خیانت شد

در روز نهم مردادماه ۱۳۶۶ شمسی(ششم ذی‌الحجّه سال۱۴۰۷)، زائر ایرانی و دیگر کشورهای اسلامی در مکه معظّمه و خانه خدا، در حال انجام فریضه الهی برائت از مشرکین بودند که به دست ماموران دولت وهابی عربستان سعودی مورد تهاجم وحشیانه قرار گرفته و به شهادت رسیدند.

این در حالی است که خون ریختن و جنگ کردن در ماه‌هایی که از آن‌ها به ماه حرام(رجب، ذی‌قعده، ذی‌حجه و محرم) تعبیر می‌شود، گناهی نابخشودنی است.

یَسْئَلُونَکَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرامِ قِتالٍ فیهِ قُلْ قِتالٌ فیهِ کَبیرٌ؛ تو را از جنگ ‏کردن در ماه حرام می ‏پرسند. بگو: جنگ‏ کردن در آن ماه گناهی بزرگ است(بقره۲۱۷)

در نتیجه این حمله و هجوم، ۴۰۲ نفر کشته (۲۷۵ ایرانی، ۸۵ عربستانی از جمله نیروی پلیس و ۴۵ تن از حاجیان دیگر کشورها) و ۶۴۹ نفر زخمی (۳۰۳ ایرانی، ۱۴۵ عربستانی و ۲۰۱ از دیگر ملل) شدند.

امام خمینی(ره) در ۱ شهریور۱۳۶۶، ۲۰روز پس از فاجعه جمعه خونین فرمودند: «شکستن کعبه مسئله‌ای نیست که بشود از آن همین طور گذشت. اگر ما از مسئله قدس بگذریم، اگر ما از صدام بگذریم، اگر از همه کسانی که به ما بدی کردند بگذریم، نمی‌توانیم از مسئله حجاز بگذریم. مسئله حجاز یک باب دیگری است. لازم است زنده نگه داشتن این روز، روزی که خیانت شد به اسلام.

از آتش‌سوزی اردوگاه تا سقوط جرثقیل

البته حوادث دیگری نیز در کنار بی‌تدبیری متولیان حج و بی‌برنامگی و عدم مدیریت‌شان باعث تکرار فاجعه شده است و آمار کشته شدگان زائران خانه خدا را افزایش داده است.

در سال ۱۹۹۷میلادی،۳۴۳ زائر به دلیل آتش سوزی در یک اردوگاه در منا کشته شدند؛ حادثه‌ای که بیش از ۱۵۰۰زخمی به همراه داشت. عدم استقرار آتش نشانی و اورژانس کافی باعث افزایش کشته‌ها و دامنه آتش در این حادثه شد. ۹سال بعد، این‌بار تخریب یک هتل باعث مرگ ۷۶نفر شد. حادثه‌ای که ۹سال بعد، با سقوط جرثقیل تکرار شد و ۱۰۷زائر بر اثر آن جان باختند. در این حادثه ۱۱ نفر از هموطنان ما جان دادند.

سقوط جرثقیل، در سال مرگبارترین سال تاریخ حج رخ داد. در این حادثه جرثقیل دقیقاً به پشت مقام ابراهیم علیه‌السلام (دارای بیشترین تراکم جمعیتی در هر ساعت از شبانه روز) سقوط کرد. سقوط جرثقیل در مکه در خلال پروژه توسعه مسجدالحرام در روز جمعه ۲۰ شهریورماه۹۴ و در ساعت ۱۷:۱۰ به وقت مکه، رخ داد که باعث مرگ ۱۰۷ نفر و جراحت ۲۳۸ نفر شد.

برخلاف ادعاهای آل سعود که این حادثه را به دلیل طوفان و سرعت بالای باد می‌دانستند، پایگاه خبری المواطن در خصوص حادثه سقوط جرثقیل در حرم مکی شریف را آن گونه که مقامات و مسئولان سعودی مدعی بودند طوفان ندانست
این پایگاه سعودی در این باره اعلام کرد: علت اصلی سقوط جرثقیل در مکه مکرمه بر روی حجاج بیت الله الحرام وزش طوفان نبوده و ادعای مقامات و مسئولان سعودی در این باره دروغ و نادرست است.

این پایگاه خبری سعودی با بررسی تصاویر جدید به دست آمده از جرثقیل واژگون شده اعلام کرد: پایه های اصلی این جرثقیل به صورت محکم به زمین سفت نشده بودند و در پایه های این جرثقیل از بتون براساس معیارهای استاندارد جهانی استفاده نشده است.

نکته قابل توجه دیگر اینکه غضنفر رکن آبادی، سفیر ایران در لبنان که خود از شهدای فاجعه مناست، در پیامی از مکه نوشت: تاخیر زیاد نیروهای امدادی و نظامی و انتظامی سعودی که سه ساعت بعد از وقوع حادثه رسیدند، باعث شد به دلیل خون ریزی زیاد مجروحان، آمار شهدا بالا برود.


فاجعه منا، و شهادت حجاج ۴۰کشور اسلامی

ساعت هشت صبح پنجشنبه دوم مهرماه سال ۱۳۹۴(۱۰ ذی‌الحجه۱۴۳۶) همزمان با عید قربان در مراسم رمی جمرات فاجعه‌ای تلخ در خیابان ۲۰۴ منطقه منا به‌وقوع پیوست که تاکنون در تاریخ حج بی‌سابقه بوده و همچنان علل آن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

هزاران نفر از حجاج در حالی که عازم مراسم رمی جمرات بودند براثر بسته شدن راه ورودی جمرات از سوی نیروهای سعودی دچار ازدحام، فشردگی و برخورد با یکدیگر شده و بعد از روی زمین افتادن، جان خویش را از دست دادند در حالیکه هیچ‌گونه توجیهی برای این حادثه تلخ که منجر به قربانی شدن ۷۴۰۰هزار نفر از حاجیان کشورهای مسلمان شد، وجود ندارد.

در این فاجعه مرگبار که به سبب بی‌کفایتی و بی‌لیاقتی و بنابر اخبار و اظهارات مقامات مسئول، به دلیل برنامه از پیش طراحی شده سعودی‌ها برای کشتار به‌وقوع پیوست، حاجیان که قصد عزیمت برای مناسک را داشتند بر اثر ازدحام و به علت گرمای بیش از حد هوا و به سبب برخورد با زائرانی که قصد بازگشت به عقب را داشتند، دچار خفگی و مشکلات تنفسی شده و جان باختند.

ایران یکی از ۳۹ کشوری بود که نام زائرانش در زمره جان‌باختگان فاجعه منا قرار گرفت؛ فاجعه‌ای که در روز عید قربان رخ داد و مرگبارترین حادثه تاریخ حج نام گرفت.

آمار زائران ایرانی که در این فاجعه منا در خیابان ۲۰۴ جان باختند ۴۶۴ شهید بود.

۳ روز عزای عمومی/ مدیریت غلط و اقدامات ناشایست عامل فاجعه منا بود

رهبر معظم انقلاب درپی فاجعه مرگبار امروز در سرزمین منا ضمن اعلام سه روز عزای عمومی در کشور تاکید کردند: مدیریت غلط و اقدامات ناشایست که عامل این فاجعه بوده نباید از نظر دور بماند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای درپی فاجعه مصیبت بار امروز در منا که در آن جمع کثیری از میهمانان الهی جان خود را از دست دادند با صدور پیامی ضمن ابراز همدردی با مصیبت دیدگان این حادثه اندوه بار و تسلیت به بازماندگان آنان تأکید کردند: دولت سعودی موظف است مسئولیت سنگین خود را در این حادثه تلخ پذیرفته و به لوازم و قاعده ی حق و انصاف عمل کند، ضمن اینکه مدیریت غلط و اقدامات ناشایسته ای که عامل این فاجعه بوده است نیز نباید از نظر دور بماند.
ایشان همچنین در کشور سه روز عزای عمومی اعلام کردند.

سعودی‌ها اجازه حضور نیروهای امدادی ایران را برای کمک رسانی نمی‌دهند

بعد از پیام مقام معظم رهبری، اولین واکنش‌ها ضمن تسلیت به بازماندگان فاجعه، مربوط به سوء رفتار سعودی‌ها بود.

نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت ضمن اعتراض شدید به دولت عربستان گفت: سعودی‌ها حتی اجازه حضور نیروهای امدادی ایران را برای کمک رسانی به مجروحان نمی‌دهند، این چه شیوه برخوردی است که مقامات عربستان در دستور کار قرار داده اند؟

حجت الاسلام قاضی عسگر ضمن تسلیت به خانواده های داغدار گفت: حادثه مرگبار امروز منا در تاریخ حج بی سابقه است و این حادثه موجب شد که همه زحمات مسئولان حج ایرانی که به دنبال برقراری امنیت در مراسم حج امسال بودند خدشه دار شود و مسئولیت آن مستقیما بر عهده عربستان سعودی است.

جنازه‌ها بعد از ۸ساعت هنوز روی زمین باقی مانده بود

سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت در تشریح آخرین اخبار از حادثه مکه گفت: متاسفانه بعد از گذشت حدود ۸ ساعت از این حادثه هنوز جنازه های زیادی روی زمین مانده است و این بی تدبیری مسئولان عربستانی را نشان می دهد.

مدیریت حج باید به سازمان کنفرانس اسلامی واگذار شود

جمعه سوم مهرماه، اولین نمازجمعه بعد از فاجعه منا به امامت آیت الله امامی کاشانی برگزار شد.

امامی کاشانی با بیان این مساله که رهبر معظم انقلاب فرمودند که عربستان مسئولیت خود را بپذیرد، گفت: این مساله مهمی است. اینکه بگویند حجاج خود بی‌نظمی کردند و یا هوا گرم بود، دروغ است. اصل قضیه عدم مدیریت بوده است.

وی خاطرنشان کرد: مأموران آل‌سعود راه را بسته‌اند و وضع به این صورت شده است. عربستان بپذیرد و مدیرانش را بازخواست کند.

امامی کاشانی افزود: حج فقط مربوط به کشور عربستان نیست و به تمامی کشورها ارتباط دارد. آنهایی که هم‌اکنون شهید شده‌اند، از تمامی کشورهای اسلامی هستند و تنها متعلق به کشور عربستان نیستند.

وی با اشاره به ضرورت طرح مساله حج در سازمان کنفرانس اسلامی، ادامه داد: مدیریت حج باید به دست این سازمان بیفتد و این امری واجب است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه دولت‌ سعودی و دست‌اندرکاران حج باید به دادگاه پاسخ دهند، اظهار داشت: آنها نباید شعار دروغ سر دهند. جمله غلط‌تر از غلط این است که بگویند از ماموران خود تشکر می‌کنیم. اینکه انسان این قدر باطل و یاوه بگوید، قابل قبول نیست.

امامی کاشانی با اشاره به عملکرد دولت عربستان در منطقه، افزود: کار دولت عربستان معلوم است. آنها یا داعش و تروریست‌ها را تربیت می‌کنند و یا به کشتار در یمن می‌پردازند. آنها این کار را هم‌اکنون شروع کرده‌اند و بیش از این هم وقت ندارند.‌

وی خاطرنشان کرد: بنابراین سازمان کنفرانس اسلامی به فکر مردم مسلمان و حج باشد، باید در این مورد طرحی به این سازمان برده شود.

اعلام اسامی جانباختگان منا پس از یک هفته

و سرانجام پس از یک هفته، از سوی سازمان حج و زیارت؛ فهرست اسامی ۴۶۵ جانباخته ایرانی حادثه منا اعلام شد.

پس از آن ستاد ویژه ای در شهرداری تشکیل شد و مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) اعلام کرد: این سازمان ظرفیت ارسال ۴۵۰ تابوت استاندارد بین المللی به کشور عربستان را دارد و گفت پیکرهای مطهر افرادی که ساکن شهر تهران هستند در قطعه ۵۰ شهدای بهشت زهرا(س) دفن خواهد شد. سرانجام ۱۲مهرماه، و پس از کش و قوس‌های متعدد، اولین شهدای حادثه منا به تهران منتقل و در میان استقبال فراوان مردم این شهر تشییع شدند.

نفس بی تدبیری و بی کفایتی آل سعود جرم است/ اشاره به تنهایی جمهوری اسلامی در ایستادگی در فاجعه منا

در این راستا و با گذشت یکسال از فاجعه منا، رهبر معظم انقلاب در بیاناتی در جمع خانواده های شهدای منا فرمودند «حکّام سعودی یک عذرخواهیِ زبانی از دنیای اسلام نکردند! چقدر اینها وقیحند، چقدر بی‌شرمند! آیا این کوتاهی‌ای که اینها کردند، سوءتدبیری که نشان دادند، بی‌کفایتی‌ای که به خرج دادند -حالا بعضی میگویند تعمّد، ولو آن هم نباشد- نفْس این بی‌تدبیری و بی‌کفایتی یک جرم است برای یک مجموعه‌ی دولتی و سیاسی.

ایشان خطاب به سران حکومت آل سعود فرمودند: چطور نتوانستید اداره کنید؟ چطور نتوانستید امنیّت این جمعیّتی را که ضیوف‌الرّحمانند، میهمانان خدایند و شما این‌همه درآمد از این ناحیه کسب می کنید، و برای خودتان عنوان درست می کنید، حفظ کنید؟ چه تضمینی وجود دارد که در اوقات مشابه، حوادث مشابهی رخ ندهد؟ این یک سؤال بزرگ است. دنیای اسلام بایستی گریبان اینها را بگیرد، از اینها سؤال بکند؛ چرا سؤال نمی کنند؟ مصائب دنیای اسلام اینها است. اینکه جمهوری اسلامی در مقابل این‌همه جهالت، این‌همه گمراهی، این‌همه مادّی‌گری، این‌همه سهل‌انگاری و احیاناً بی‌غیرتی دیگران، تنها می‌ایستد و مواضع قرآنی خودش را، مواضع اسلامی خودش را، مواضع بر حقّ خود را علناً و صریحاً اعلام می کند، این همان شاخصی است که شما ملّت ایران باید به آن افتخار کنید و میک نید. و خود شما ملّت ایران هستید که این قدرت را، این شجاعت را به وجود آورده‌اید که می توانید در مقابل یک دنیای تاریک جاهل، حرف حق را بزنید و حقایق را بیان کنید. حقیقت این است که این کسانی که این بی‌کفایتی را نشان دادند، این ناامنی را بر حجّاج دنیای اسلام -که در آنجا سالی یک بار جمع می شوند- تحمیل کردند، اینها انصافاً لایق نیستند برای اداره‌ی حرمین شریفین، لایق نیستند برای خدمت حرمین شریفین؛ واقعیّت قضیّه این است. این باید در دنیای اسلام جا بیفتد، باید این فکر ترویج بشود. این هم یک بُعد مسئله است.

یکسال گذشت؛ دریغ از یک محکمه!

اکنون یکسال از فاجعه منا گذشته است. عربستان حتی تاکنون یک کمیسیون تحقیق و یا محکمه برای رسیدگی به این فاجعه تشکیل نداده است. خسارات خانواده های قربانیان نیز تاکنون جبران نشده است.

خانواده قربانیان از حکومت آل سعود شکایت کرده اند و به گفته معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه پیگیری این موضوع در سه سطح از جمله طرح دعوی در محاکم عربستان، محاکم ملی و همچنین محاکم بین المللی قابل بررسی است اما جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر در عربستان کنسولگری و سفارت ندارد که بخواهد طرح دعوی را دنبال کند؛ با این حال وزارت امور خارجه با کمک دستگاه های ذیربط از طریق وکلای خارجی پیگیر شکایت علیه عربستان هستند.

در محاکم ملی نیز دادسراها شعبه ای را برای دریافت شکایت قربانیان فاجعه منا اختصاص دادند و البته این نکته که آیا در این پرونده رسیدگی قضایی هم انجام خواهد شد یا نه، باید در چارچوب اصل مصونیت دولت ها به آن نگریست و همچنین دعاوی متقابل. در عرصه بین المللی نیز دو دیوان قابلیت طرح دعوا و پیگیری دارند که عبارتند از دیوان کیفری بین المللی که ایران و عربستان عضو آن نیستند که به این ترتیب مبنای صلاحیتی ندارد.

ایرانی ها با کارشکنی آل سعود از رفتن به حج امسال محروم شده اند ولی همچنان وضعیت شکایت ها نامشخص است. با این حال، تا زمان پیگیری حقوقی پرونده، باید موضوع فاجعه منا زنده نگهداشته شود و در مجامع حقوق بشری و سازمان های بین المللی ابعاد آن برجسته شود.

 

 



:: برچسب‌ها: مرگبارترین‌حادثه تاریخ‌حج با ۷۴۰۰شهید ,
:: بازدید از این مطلب : 551
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

اجرای طرح تحول نظام سلامت از اقدامات مثبت دولت یازدهم است

0

حجت الاسلام جواد حاجی زاده در حاشیه اففتاح طرح استعلام الکترونیکی بیمه شدگان سلامت در شهرستان اهر به خبرنگار مهر گفت: توجه به مسئله بهداشت و ارایه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی یکی از بخش های است که در قانون اساسی کشور به صراحت به آن تأکید شده است.

وی در ادامه این گفت و گوی کوتاه افزود: در دولت های گذشته نیز در حوزه بهداشت و درمان کارهای خوبی انجام شده است اما یکی از شاهکارهای دولت یازدهم اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور است که توانست تغییر قابل توجهی را در این حوزه ایجاد کرده و دغدغه های درمانی مردم را تا حدودی کاهش دهد.

امام جمعه شهرستان اهر در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، مردم و به خصوص بیماران و خانواده های آنها به جای دغدغه هزینه بیمارستانی، دغدغه بیماری و درمان خود را دارند، موضوعی که از نظر مقام معظم رهبری نیز دارای اولویت است.

 

 



:: برچسب‌ها: اجرای طرح تحول نظام سلامت از اقدامات مثبت دولت یازدهم است ,
:: بازدید از این مطلب : 556
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

شکایت جمعی از پزشکان از داریوش مهرجویی

0

 

 

ماجرای شکایت جمعی از پزشکان از داریوش مهرجویی

به گزارش دکتر سلام رضا لاری پور مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی گفت: بی ادبی و توهین هیچ جا پذیرفته نیست، جامعه پزشکی جامعه پزشکی همواره اخلاق‌مدارانه به عنوان بخشی از تامین کننده امنیت و سلامت کشور به وظایف خود عمل می‌کند.به خصوص افرادی که در جامعه ویژه‌تر باشند این موضوع را باید بیشتر مورد توجه قرار دهند.

وی افزود:جمع‌آوری امضا جهت ارائه به رئیس سازمان نظام پزشکی بدون هیچ دخالتی توسط سازمان نظام پزشکی بوده و این مسئله به دلیل توهین به جامعه پزشکی به صورت خودجوش انجام شده است.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی گفت: هجمه‌های رسانه‌ای و مشکلات پیش آمده در ارتباط با اهانت به پزشکان همچنین رعایت نکردن گفتمان مناسب توسط برخی افراد از دیگر دلایل جمع‌آوری امضا میان جامعه پزشکی بوده است.

لاری پور ادامه داد: همچنین کم‌مهری، ناسپاسی و کم‌دقتی به حرمت پزشکان از دیگر دلایل جمع‌آوری امضا میان جامعه پزشکی بوده است.

وی با بیان اینکه جامعه پزشکی خدمتگذار مردم بوده و نفس نفس همراه آنان است، گفت: گاهی مهربانی‌های بیش از حد سبب شده که برخی نسبت به پزشکان تصور دیگری داشته باشند. ولی با این وجود جامعه پزشکی در بسیاری از موارد چشم‌پوشی کردند.

ماجرای شکایت جمعی از پزشکان از داریوش مهرجویی

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی با اشاره به فعالیت برخی کانال‌ها در مورد خطاهای پزشکی گفت: در این کانال‌ها تلاش می‌شود افراد را متقاعد کنند به خطاهای زیادی توسط پزشکان صورت بگیرد. در صورتی که مطالب مطرح شده نادرست بوده و فاقد پایه علمی بوده است.

لاری‌پور اضافه کرد: جامعه پزشکی اخلاق مدارانه به فعالیت خود ادامه می‌دهد و ترجیح داده همواره به عنوان بخشی از تامین کننده امنیت و سلامت وظایف خود را انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه سایرین هم لازم است امنیت شغلی و حرفه‌ای پزشکان را رعایت کنند،‌گفت: تعمیم‌پذیری به خصوص در رشته‌های درمانی ناصحیح بوده و فاقد پایه علمی است و نمی‌توان برخی از کمبودها را به پای همه پزشکان نوشت.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: در سایه تفاهم فیمابین و همبستگی بین پزشک و بیمار بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد و رسانه‌ها نیز باید در جهت این همبستگی بیشتر کمک کنند نه اینکه به خاطر چند کلیک مطالب فاقد صحت را منتشر کنند.

لاری‌پور بیان کرد: جامعه پزشکی از مردم جدا نیست همانطور که جامعه هنری نیز به همین صورت است. در میان جامعه هنری پزشکان زیادی مشغول فعالیت بوده و عکس این قضیه نیز وجود دارد. این مسئله نشان می‌دهد میان آنها مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه پزشکان در حال حاضر نیز مشغول جمع‌آوری امضا هستند، خاطرنشان کرد: به صورت رسمی در این زمینه نامه‌ای تحویل سازمان نظام پزشکی نشده ولی در صورت ارائه این نامه به صورت رسمی جواب آن نیز به صورت رسمی ارائه خواهد شد.



:: برچسب‌ها: شکایت جمعی از پزشکان از داریوش مهرجویی ,
:: بازدید از این مطلب : 542
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حسن محمد زاده

نشست بررسی چالش های حوزه دارویی در شیراز آغاز شد

0

به گزارش خبرگاری مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مراسم آغاز به کار این نشست، هدف از برگزاری آن را یافتن مسایل مربوط به حوزه های مختلف دارویی و تلاش برای برطرف کردن آنها عنوان کرد.

حسین نیک نهاد با بیان اینکه ایجاد دفتر مطالعات راهبردی دارویی در دانشگاه، ایده و طرحی نو در میان دانشگاه ها است، افزود: دانشجویان دانشکده داروسازی شیراز به صورت فعال و با نگاه نقادانه به بخش های مختلف، تلاش می کنند که دانشکده را ارتقا دهند.

وی ادامه داد: در سالیان گذشته داروسازی کشور راه طولانی را پیموده است و تغییرات اساسی در حوزه داروسازی کشور انجام شده است، چهل سال پیش، پنج یا ۶ کارخانه داروسازی در کشور وجود داشت که همگی شعبه های کارخانه های بین المللی بودند؛ اما امروز نزدیک به هشتاد کارخانه داروسازی در کشور داریم.

نیک نهاد کیفیت داروها در کشور را رو به بهبود برشمرد و گفت: دانش و تخصص تولید دارو در کشور وجود دارد، کارخانه ها فعال هستند و باید از نظر کیفیت هم بهتر شویم.

معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر ۲۰ دانشکده داروسازی در کشور داریم، گفت: نزدیک به هزار دانشجوی داروسازی در سال پذیرش می شوند، تعداد اعضای هیات علمی و استادان داروسازی افزایش داشته است؛ پژوهش های داروسازی از بخش های سطح یک در کشور است، تعداد مقاله های تولیدی در حوزه داروسازی زیاد است و در قسمت اصلی که تولید داروهای جدید است، باید کار و فعالیت بیشتری انجام شود.

نیک نهاد، گفت: تعداد داروخانه ها و شرکت های توزیع دارو بیشتر شده است و ارایه خدمات به مردم، به خوبی انجام می شود، میزان واردات دارو نسبت به گذشته کاهش داشته، اما باید بتوانیم در این زمینه ها هم رشد و ترقی خوبی داشته باشیم.

وی در زمینه برنامه های آموزشی در حوزه داروسازی، افزود: افزایش ارایه خدمات در داروخانه ها، از مسایل اصلی داروسازی است که در سطوح بالای کشور مطرح و بررسی می شود، نحوه ارایه خدمات، بخش اصلی داروسازی است که باید بررسی شود و برای بهبود آن، راهکار ارایه شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه، داروسازی را از علوم روز، پیشرفته و استراتژیک معرفی کرد و گفت: وضعیت مطلوب همیشه از چیزی که در دنیا وجود دارد، جلوتر است؛ در تمام دنیا چالش هایی در حوزه های مختلف وجود دارد، وضعیت داروسازی کشور ما هم با تمامی پیشرفت هایی که در زمینه های مختلف شامل علوم داروسازی، آموزش و تکنولوژی، داشته ایم با وضعیت مطلوب دنیا فاصله دارد و هدف ما در حوزه داروسازی، رسیدن به سطح کشورهای توسعه یافته است.

نیک نهاد، با اشاره به مبحث اقتصاد داروسازی در کشور به عنوان مطلبی که به صورت معمول از سوی انجمن داورسازان، داروخانه ها و سازمان غذا و دارو مورد بررسی قرار می گیرد، اضافه کرد: این موضوع یکی از چالش برانگیزترین بخش های داروسازی محسوب می شود و باید بتوانیم در این زمینه شرایط کنونی را ارتقا ببخشیم.

وی تاکید کرد: هدف کلی ما ارتقای حوزه داروسازی است و باید جهش های بلندی داشته باشیم تا به وضعیت مطلوب مد نظر، برسیم؛ امیدوارم در پایان نشست، دید بهتری در زمینه داروسازی داشته باشیم و برنامه های کاربردی به صورت طرح های تحقیقاتی برای بهبود وضعیت داروسازی کشور، ارایه شود.

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در آیین گشایش این نشست پنج روزه، گفت: هدف از برگزاری این نشست بررسی چالش هایی است که در آموزش، صنایع دارویی و خدمات دارویی وجود دارد.

سلیمان محمدی سامانی با بیان اینکه سال گذشته همایشی با هدف ارزیابی چالش های موجود در آموزش داروسازی در شیراز برگزار شد و نتایج خوبی به همراه داشت، افزود: پیرو همایش سال گذشته به این نتیجه رسیدیم که دفتر مطالعات راهبردی را راه اندازی کنیم تا چالش های مطرح شده شفاف سازی و برای حل آنها برنامه ریزی شود.

وی با تاکید بر اهمیت تولید دارو به عنوان یک کالای استراتژیک، برنامه ریزی برای کاهش وابستگی را امری ضروری برشمرد که به عنوان یکی از محورهای این نشست به آن توجه شده است.

رییس دانشکده داروسازی، ادامه داد: با توجه به افزایش قابل توجه تعداد دانشکده های داروسازی در پنج سال گذشته، مساله آموزش داروسازی یکی دیگر از چالش هایی است که باید بررسی کنیم که آیا این تعداد دانشکده داروسازی نیاز داریم و اگر نیاز وجود دارد، فارغ التحصیلان کجا باید مشغول به کار شوند و چه نوع خدماتی باید به بیماران و مردم ارایه شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه، یکی دیگر از چالش های این حوزه را کیفیت داروهای داخلی عنوان کرد و گفت: اگرچه تولید این داروها توانسته است مسایل قابل توجهی از کشور را برطرف کند، اما باید ضرورت بازنگری مستمر فرآورده های داخلی و ارزیابی این فرآورده ها در اولویت باشد و با برنامه ریزی دقیق و درست، مطمئن باشیم فرآورده ای که به دست مردم می رسد، از کیفیت و امنیت لازم برخوردار است.

محمدی سامانی، اضافه کرد: در مدت ۱۰ سال گذشته، تعداد قابل توجهی از فرآورده های بیوتکنولوژی در کشور تولید می شود که برای بیماران مختلف سرطانی و ام.اس مورد استفاده قرار می گیرد، پس ضرورت دارد که مطمئن شویم این فرآورده ها از نظر کیفیت با نمونه های خارجی برابری می کند.

وی افزود: تمام این محورها مهم هستند و نیاز داریم در این زمینه ها کارهای تحقیقاتی انجام دهیم، نیازسنجی کنیم و مطمئن شویم که به اهداف موردنظر رسیده ایم و در صورت لزوم، نسبت به تغییر و بازنگری در قوانین و مقررات اقدام کنیم.

در ادامه این نشست، رییس دفتر مطالعات راهبردی علوم دارویی، هدف از این گردهمایی پنج روزه را همفکری دانشجویان و فعالان عرصه سیاستگذاری دارویی کشور در زمینه های پژوهشی، آموزشی، قانونی، آینده کاری دانشجویان داروسازی، نظام داروسازی و موارد مربوط به داروسازی عنوان کرد و گفت: در همین راستا می خواهیم اتاق فکری برای جمع بندی مطالب و استفاده سیاستگذاران و صاحبان حرفه های داروسازی ایجاد کنیم.

عبدالعلی محقق زاده با بیان اینکه دانشجویان داروسازی از شیراز و سایر دانشگاه های کشور در این نشست ها حضور دارند، افزود: کارشناسان وزارت بهداشت، استادان دانشگاه، صاحبان صنایع داروسازی و تولیدکنندگان موفق در پنج روز در حوزه های مختلف داروسازی، مطالبی را به دانشجویان ارایه می دهند.

وی اضافه کرد: لازم است گفتگوهایی که در این نشست ها انجام می شود، در طرح های تحقیقاتی مورد استفاده قرار گیرد و در مدت کمتر از یک سال، به صورت مکتوب منتشر شود تا در تمام زمینه های داروسازی به کار گرفته شود.

دبیر اجرایی نشست بررسی چالش های دارویی، گفت: دفتر مطالعات راهبردی دارویی از سال گذشته به پیشنهاد استادان و دانشجویان داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پایه گذاری شد و از یکم خرداد امسال، به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

مهرداد مصطفوی پور افزود: نشست پنج روزه بررسی چالش های دارویی، در حوزه های مختلف دارویی برگزار می شود و با برگزاری کارگاه ها و نشست های هم اندیشی، چالش های داروسازی بررسی و در پایان راهکارهایی به صورت طرح های تحقیقاتی به مسوولان ارایه می شود.

وی اضافه کرد: “آشنایی با نگاه استراتژیک به چالش های دارویی و شیوه نگارش علمی مقالات این حوزه”، “سیری بر تحولات آموزش داروسازی کشور”، “اخلاق در داروسازی”، “پژوهش، فناوری و آینده پژوهشی در حوزه دارویی”، “سیاستگذاری، قوانین و مدیریت اقتصاد دارویی” و “خدمات محوری دارویی و آینده شغلی داروسازان” از موضوعاتی است که در این نشست ها با حضور استادان و دانشجویان و فعالان داروسازی کشور به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.

نخستین نشست بررسی چالش های داروسازی، امروز، بیستم شهریور در سالن رازی مجتمع ولایت دانشگاه، آغاز به کار کرد و تا بیست و چهارم شهریور، ادامه می یابد.

 

 



:: برچسب‌ها: نشست بررسی چالش های حوزه دارویی در شیراز آغاز شد ,
:: بازدید از این مطلب : 557
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 شهريور 1395 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 11 صفحه بعد